Karins nyttiga morotskaka
Nyttig morotskaka
175°
½ kilo rivna morötter
2 dl riven mandel
2 dl solrosfrön
2 dl pumpakärnor
1 dl linfrön
4 ägg
ev. 1 tsk kanel, 1 tsk stevia för
mera sötma.
Blanda de torra ingred.
Vispa upp äggen och blanda med
de torra varorna. Gör ca 10 -15 st
bollar som du plattar till lite. Lägg
på plåt med bakplåtspapper.
Strö valfria frön över.
Gräddas i ca 30- 45 min.
Ca 245 kcal / st om 10 st kakor.
175°
½ kilo rivna morötter
2 dl riven mandel
2 dl solrosfrön
2 dl pumpakärnor
1 dl linfrön
4 ägg
ev. 1 tsk kanel, 1 tsk stevia för
mera sötma.
Blanda de torra ingred.
Vispa upp äggen och blanda med
de torra varorna. Gör ca 10 -15 st
bollar som du plattar till lite. Lägg
på plåt med bakplåtspapper.
Strö valfria frön över.
Gräddas i ca 30- 45 min.
Ca 245 kcal / st om 10 st kakor.
Kommentarer
Trackback