Johans veg. morotsmuffins
Veg. morotsmuffins
ca 10 st
3/4 dl sojagrädde
2 dl socker
½ dl olja
3 dl rivna morötter
2 dl vetemjöl
½ tsk salt
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 ½ tsk kanel
Glasyr:
50 g TofuLine creamy spread naturell eller
Tofutti mjukost naturell
30 g mjölkfritt marg
2 dl florsocker
½ tsk vaniljsocker
Kokosflinger
Vispa ihop grädden med sockret. Tillsätt de
övriga ingred., rör om försiktigt. Häll smeten
i muffinsformar. Grädda i 200° i ca 15 min.
Rör ihop ingred. till glasyren och bred ut detta
ovanpå kakorna när de har svalnat. Färga
gärna kokosflingorna och strö över dessa.
ca 10 st
3/4 dl sojagrädde
2 dl socker
½ dl olja
3 dl rivna morötter
2 dl vetemjöl
½ tsk salt
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 ½ tsk kanel
Glasyr:
50 g TofuLine creamy spread naturell eller
Tofutti mjukost naturell
30 g mjölkfritt marg
2 dl florsocker
½ tsk vaniljsocker
Kokosflinger
Vispa ihop grädden med sockret. Tillsätt de
övriga ingred., rör om försiktigt. Häll smeten
i muffinsformar. Grädda i 200° i ca 15 min.
Rör ihop ingred. till glasyren och bred ut detta
ovanpå kakorna när de har svalnat. Färga
gärna kokosflingorna och strö över dessa.
Kommentarer
Trackback