Johans veg. morotsmuffins

Veg. morotsmuffins

ca 10 st

3/4 dl sojagrädde
2 dl socker
½ dl olja
3 dl rivna morötter
2 dl vetemjöl
½ tsk salt
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 ½ tsk kanel

Glasyr:
50 g TofuLine creamy spread naturell eller
        Tofutti mjukost naturell
30 g mjölkfritt marg
2 dl florsocker
½ tsk vaniljsocker

Kokosflinger

Vispa ihop grädden med sockret. Tillsätt de
övriga ingred., rör om försiktigt. Häll smeten
i muffinsformar. Grädda i 200° i ca 15 min.
Rör ihop ingred. till glasyren och bred ut detta
ovanpå kakorna när de har svalnat. Färga
gärna kokosflingorna och strö över dessa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0