Marängtårta med Rice Crispes

Marängtårta med Rice Crispes
125°

4 st äggvitor
3 dl strösocker
4 dl Rice Crispes

Vispa vitorna i ca 3 min. Slå i sockret och
vispa ytterligare 3 min. Rör i Rice Crispes.
Bred ut smeten på smörat bakplåtspapper,
grädda i 65 minuter.
Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar över
natten.

Kräm:
4 äggulor
1 dl strösocker
1 msk vetemjöl
1 dl grädde

Koka på svag värme tills smeten tjocknat.
Rör i 125 gr smör och 1 tsk vanillinsocker.
Bred krämen på kakan. Garnera med 4-5 dl vispad
grädde och jordgubbar, alt. fruktcoctail eller vad du
vill.

Lycka till ☺

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0