Karin´s punchbiskvier
Karin´s punchbiskvier
175°
200 gr mald mandel
4 äggvitor, vispad till hårt skum
300 gr florsocker
Blanda mandel och florsocker, vänd i det
i vispade äggvitan.
Spritsa ca 50 st små bottnar på en plåt.
Grädda i ca 15 min. Låt kallna.
Kräm:
100 gr rumsvarmt marg.
1 msk vanillinsocker
2 äggulor
½ dl florsocker
2 msk punch
Rör ihop alla ingred. till en slät massa. Bred ut
på bottnarna. Ställ dom kallt.
Smält 250 gr blockckoklad med 1 msk matolja.
Pensla kakorna och låt stelna.
175°
200 gr mald mandel
4 äggvitor, vispad till hårt skum
300 gr florsocker
Blanda mandel och florsocker, vänd i det
i vispade äggvitan.
Spritsa ca 50 st små bottnar på en plåt.
Grädda i ca 15 min. Låt kallna.
Kräm:
100 gr rumsvarmt marg.
1 msk vanillinsocker
2 äggulor
½ dl florsocker
2 msk punch
Rör ihop alla ingred. till en slät massa. Bred ut
på bottnarna. Ställ dom kallt.
Smält 250 gr blockckoklad med 1 msk matolja.
Pensla kakorna och låt stelna.
Kommentarer
Trackback