"Chokladbolls" tårta
"Chokladbolls" tårta
200°
6 dl havregryn
2 dl strösocker
1 msk cacao
1,5 vanillinsocker
200 gr smält marg.
Dessa ingred. blandas ihop.
Vispa 2 äggvitor tillhårt skum, vänd ner det
försiktigt i smeten.
Bred ut smeten i en bakpappersklädd,
liten långpanna ca 20x30 cm
Grädda i ca 8-10 min. låt svalna.
Dela botten i två bitar och bred vispad
grädde och mandarinklyftor emellan bottnarna.
200°
6 dl havregryn
2 dl strösocker
1 msk cacao
1,5 vanillinsocker
200 gr smält marg.
Dessa ingred. blandas ihop.
Vispa 2 äggvitor tillhårt skum, vänd ner det
försiktigt i smeten.
Bred ut smeten i en bakpappersklädd,
liten långpanna ca 20x30 cm
Grädda i ca 8-10 min. låt svalna.
Dela botten i två bitar och bred vispad
grädde och mandarinklyftor emellan bottnarna.
Kommentarer
Trackback